ProNails

Želite preobraziti vas salon u pronails premium salon i tako uđi u bazu podataka svih pronails premium salona na svijetu? Kontaktirajte nas!

Od samih početaka Pronails je prvenstveno bio fokusiran na proizvodnju sigurnih i visoko kvalitetnih proizvoda. Brand ProNails je nastao u Belgiji, da bi se u kratkom vremenskom roku ProNails raširio na globalnom nivou.

Održavanje detaljnih treninga ne samo da je pomoglo kupcima u ispravnom korištenju proizvoda i postizanju vrhunske usluge , već i samoj kompaniji koja se nastavila razvijati nevjerovatnom brzinom, zahvaljujući međusobnom razmjenjivanju informacija . Na zahtjeve naših vjernih kupaca, odnedavno su nastale i nove, potpuno prirodne, linije za njegu ruku i stopala, koje su namjenjene njezi kod kuće. Ovi novonastali proizvodi također imaju i odabranu kolekciju za muškarce, koje nismo izostavili iz svijeta ljepote.

Brend je dizajniran da kombinuje kvalitet sa ljepotom i garantuje da će uvijek pratiti modne trendove, kako danas tako i u budućnosti. Dva puta godišnje izlaze nove kolekcije, koje su nadahnuće stilistima, kao i Naily News, magazin u kojem prezentujemo novosti u ProNails svijetu.

Sjedište i prodajni centar ProNails-a se nalazi u Sarajevu, gdje se na jednom mjestu nudi profesionalcima sve potrebno za njegu ruku, noktiju i stopala.

U sklopu naše divizije imamo i centar ze edukaciju budućih nail stilisa kao i za usavršavanje vještina dugogodišnjih nail stilista. Obuke su prilagođene svim nivoima znanja i različitim potrebama stilista. ProNails diploma, koju dobijete po završetku obuke, jedinstvena je i identična za sve polaznike širom svijeta, kao i sama predavanja.

ProNails Premium Salon = Premium usluga!

Početkom prošle godine nastao je koncept "ProNails Premium Salon".

Na prvom mjestu Premium salonima je da pružaju visoko kvalitetnu uslugu od strane profesionalaca i da postanu za svoje klijente sigurno utočište ljepote, na kom je njega ruku, noktiju i stopala na prvom mjestu. Broj ProNails Premium Salon-a koji postavljaju nove standarde i trendove širom svijeta iz dana u dan raste.

S obzirom na koncept koji svojim prepoznatljivim izgledom i jedinstvenom filozofijom postaje referenca za ljepotu, nije iznenađenje da ProNails Premium Saloni bivaju tako dobro prihvaćeni od strane profesionalaca i njihovih klijenata u svijetu.

Želite preobraziti vaš salon u pronails premium salon i tako ući u bazu podataka svih pronails premium salona na svijetu?